Un allotjament per al benestar

Benvinguts

Cal Guineueta és una casa familiar de finals del SXIX recentment reformada com a casa vacacional, prop dels indrets naturals més rellevants de la comarca de La Noguera. En el seu origen, a més de ser la vivenda habitual dels seus residents, la casa allotjava les personalitats que arribaven a la població de Cubells. Des de llavors, durant sis generacions, la casa ha estat habitada de diferents maneres i, ara, comença una nova vida, obrint les seves portes per a rebre’ls com a hostes.

La casa és idònia per passar uns dies de vacances familiars, retirs de treball o, simplement, per cercar la tranquil·litat en el temps lliure. Cal Guineueta pot allotjar vuit persones i disposa de quatre habitacions, dos banys, una sala, una cuina menjador i una habitació per a la bugada. També té un pati que evoca l’arquitectura autòctona del lloc

Les estances interiors han estat pensades per imbuir de serenitat l’allotjament. Amés, el seu gran jardí ofereix racons per viure una estança plaent entre oliveres, flors campestres i una gran extensió d’herba que dona a la piscina.

Els vespres al porxo, arran de la piscina, són adients per a barbacoes, i quan arriba la nit es poden observar les estrelles d’un cel sense contaminació lumínica, que li atorga la destinació turística Starlight.

LA CASA

EL JARDÍ

SERVEIS

Capacitat 8 persones
(7 llits i 1 llit auxiliar)

2 banys

4 habitacions

Aparcament

Piscina

Tovallones piscina

Porxo exterior

Barbacoa

Wifi

Climatització (fred i calor)

Assecador de cabell

Cafetera italiana Bialetti

Rentadora , planxa i taula de planxar

SERVEIS OPCIONALS

Neteja extra

Ioga/Pilates/Core amb entrenador personal

Catering

Ruta trekking /Ruta kayak/ Trail run acompanyada de guia professional